Shipping og Offshore


Sverre W. Monsen tilbyr et totalsortiment av tekstiler og bekledning til shipping og offshore.

Sverre W. Monsen tilbyr et totalsortiment av tekstiler og bekledning til shipping og offshore.

Vi har lang erfaring som leverandør av madrasser, sengetøy, baderomstekstiler og annen lugarinnredning. Vi leverer også arbeidstøy, uniformer og hotelltekstiler til skipshandlere, rederier, ship-management og offshore-selskaper både i Norge og internasjonalt. Vi har betjent skips- og offshoreselskaper i en årrekke og har kunnskap om og innsikt i bransjen som gjør oss også i stand til å utvikle skreddersydde produkter og løsninger. Vi kjenner regelverket og kan hjelpe deg med å tilpasse produktene til krav og regelverk. I samarbeid med kundene har vi utviklet produkter med gode ergonomiske løsninger som effektiviserer arbeidshverdagen og sikrer helse, miljø og sikkerhet.

Hos oss får du komfortable madrasser og utstyr til byssepersonell, messepersonell, cateringpersonell, og alt du trenger ombord. Vi har et betydelig lager, et effektivt nettverk av samarbeidspartnere og erfarne serviceinnstilte medarbeidere som sørger for riktig leveranse til rett tid. Vi leverer totalpakker og er en naturlig samarbeidspartner ved valg av tekstiler til nybygg.
Handle alt innen Shipping og Offshore


Vi har lang erfaring som leverandør av madrasser, sengetøy, baderomstekstiler og annen lugarinnredning. Vi leverer også arbeidstøy, uniformer og hotelltekstiler til skipshandlere, rederier, ship-management og offshore-selskaper både i Norge og internasjonalt.

Vi har betjent skips- og offshoreselskaper i en årrekke og har kunnskap om og innsikt i bransjen som gjør oss også i stand til å utvikle skreddersydde produkter og løsninger. Vi kjenner regelverket og kan hjelpe deg med å tilpasse produktene til krav og regelverk.


I samarbeid med kundene har vi utviklet produkter med gode ergonomiske løsninger som effektiviserer arbeidshverdagen og sikrer helse, miljø og sikkerhet.

Hos oss får du komfortable madrasser og utstyr til byssepersonell, messepersonell, cateringpersonell, og alt du trenger ombord. Vi har et betydelig lager, et effektivt nettverk av samarbeidspartnere og erfarne serviceinnstilte medarbeidere som sørger for riktig leveranse til rett tid.

Vi leverer totalpakker og er en naturlig samarbeidspartner ved valg av tekstiler til nybygg.