Kunde-login

Glemt passord?

Ordretelefon: 55 94 52 00

Norges ledende leverandør av arbeidstøy og andre tekstiler til storforbrukere i 150 år!

Sverre W. Monsen AS er markedsledende leverandør av arbeidstøy, uniformer og andre tekstiler til storforbrukermarkedet i Norge. Vi er en betydelig leverandør både til helsevesenet, vaskeribransjen, hotell, restaurant og cateringbransjen. I tillegg er vi en stor leverandør av tekstiler og andre utstyrsvarer til skip og Offshoremarkedet i inn og utland.

Vi har erfaringen, kunnskapen og produktene, og vi har et omfattende lager. Dette gjør oss til en svært stabil leverandør, og vi har en enorm fleksibiletet som gjør at vi sammen med våre kunder finner de rette løsningene for hver kunde.

4000 kvm lager med over 3000 palleplasser med tekstiler for storbrukere innen helse, hotell, skipsfart, offshore og industri.

Et godt nettverk av anerkjente internasjonale produsenter sikrer at produktene produseres under betryggende miljø og arbeidsmiljømessige forhold - til konkurransedyktige priser. Sverre W. Monsen er medlem av Grønt Punkt Norge og Initiativ For Etisk Handel.

Sertifiseringer

  • Miljøfyrtårn
  • NS-EN ISO 9001

Organisasjoner

Sverre W. Monsen AS er medlem av en rekke bransje- og miljøorganisasjoner.

 

150 år!

Sverre W. Monsen AS har eksistert i 150 år og vi føler ikke at alderen tynger.Tvert imot gir den kunnskap og ballast våre forgjengere har tilført selskapet oss et utmerket springbrett til de neste 150 år.  Vi gleder oss til å feire vår høye alder.

Kunne man treffe igjen Andreas Johan Monsen; han som i 1868 som 24 åring startet sin egen manufakturforretning, og hans sønn Sverre Westly Monsen, som den første april i 1913 overtok selskapet og ga det navnet Sverre W Monsen AS, ville det bli et spesielt møte. Vi ville uttrykke stor ærbødighet og respekt for det mot som behøvdes for å starte opp selskapet i en krevende tid. Med begrenset kapital, men med klokketro på sine ideer. Så ville vi forsøkt å finne ut hva som var drivkraften til å gjennomleve tiders motgang.

De hendelsene som må ha tæret mest på mot og krefter var nok to verdenskriger og Bergensbrannen i 1916. Kanskje var brannen det mest krevende, og det gjør inntrykk å vite at SWM var blant de bedriftene som bokstavelig reiste seg fra asken - og gikk videre.

Det står å lese i historien om Sverre Westly Monsen at han fikk hjelp av blant andre hjelpsomme tekstilfabrikker for å komme seg i gang igjen. Man skal ikke kunne mye om forretningsførsel, både da og nå, for å skjønne at han har vært en mann som med sin fremferd og sitt pågangsmot innga tillit.

Vi våger å si høyt at vi har lært av dette. Far og sønn har selvsagt vært de sentrale personene i selskapet, på samme måte som også dagens ledelse er det.

Men, det er det på sin plass å minnes alle de ansatte som gjennom 150 år har gitt av sin tid og sin kunnskap til det beste for firmaet. SWM og våre kunder har nytt, og nyter fremdeles godt av, at vi har flinke, engasjerte medarbeidere.

Til 100 års jubileet i SWM ble det laget jubileumsbok og der kan vi lese:

«Vi skal avholde oss fra å komme med profetier om en fremtid som vi ikke har noen som helst slags forutsetning for å uttale oss om».

Det er jo kledelig beskjedent skrevet. Men den gang som nå, opplever vi at tidene forandrer seg. Kravet til selskapet om å tilpasse driften og systemene til stadig nye tider gjør det nødvendig å være i forkant av utviklingen. Det lover vi å være. Så tør vi også å love at selv om tidene endrer seg, hurtigere nå enn før før, skal prinsippet om å kunne formidle kunnskap om våre produkter, være redelig i all vår forretningsførsel, og alltid ha det klart at tilfredse kunder er selskapets viktigste aktiva, være det samme som det var ved oppstarten for 150 år siden.

Det finnes nemlig verdier som ikke endrer seg.

 

 

Sverre W. Monsen AS 

Besøksadresse: Øvre Fyllingsvei 83, 5161 Laksevåg

Postadresse: Postboks 55, Laksevåg - 5847 Bergen

Telefon: 55 94 52 00 / Telefax: 55 34 21 14 / Epost: post@swm.no

Kontonr. 6550 05 90623

© Sverre W. Monsen 2017